Arama
Arama Sonuçları
Düzköy’ün ilk kadın kaymakamı görevine başlıyor
111. dönem kaymakam adaylarından, deprem bölgesinde yaklaşık 9 ay koordinatörlük yapan 101 kahraman kaymakam, önümüzdeki haftadan itibaren görevlendirildikleri ilçelerde ilk görevlerine başlayacak.
Öğretmen çiftin isteğini kırmayan Kaymakam Karakaş, ilk kez nikah kıydı
Seçimler yenileninceye kadar Belediye Başkanlığına vekalet eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçedeki öğretmen çiftin nikahını kıydı.
Minik öğrenciler dersi kaymakamlıkta işledi
Mersin Anamur Özel Gümüş Koleji ilkokul öğrencileri, Hayat Bilgisi derslerini kaymakamlıkta yaptı.
Kaymakam Yurdakul'un mutlu günü
Malatya Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul, Malatya'da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kaymakam Yurdakul’un nikah şahitliğini Vali Ersin Yazıcı yaptı.
Valiler de yalnız bırakmadı
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imamı uyaran Kaymakam Burak Akeller’e vatandaşlar, kaymakamlar ve vali yardımcıları ile birlikte valiler de sahip çıktı.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
Valilik tahkikat başlattı
Diyarbakır Valiliği, Kulp Kaymakamı ve ilçede görev yapan bir cami imamı arasında yaşanan olaya ilişkin adli ve idari tahkikat başlattı.
Rahmetli kaymakam unutulmadı
Şanlıurfa Siverek’te rahmetli Kaymakam Hasan Ongu anısına öğretmenler, öğrenciler, gönüllü gençler, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile ‘Kaymakam Hasan Ongu Hatıra Ormanı’ oluşturuldu.
Çilek diyarı Hüyük’te göreve başladı
Daha önce Bayramören ve Çilimli ilçelerinde kaymakamlık yapan 108. dönem kaymakamlarından Nur Yalçınkaya, yeni atandığı Konya’nın çilek diyarı Hüyük ilçesinde görevine başladı.
Kahramanmaraş Nurhak’tan Sinop Erfelek’e
Kahramanmaraş Nurhak Kaymakamlığından Sinop Erfelek Kaymakamlığına atanan Sercan Yıldız ile Sinop Vali Yardımcısı iken Bolu Kıbrıscık’a atanan Ahmet Berkay Deniz, “Rabbim utandırmasın” diyerek yeni görevlerine başladı.
Buket Yeşilgül Gürgentepe’ye, Cuma Omurca Buharkent’e, Alptekin Ünlü Ayrancı’ya atandı
111. dönem kaymakam adaylarından Buket Yeşilgül Ordu'nun Gürgentepe ilçesine, Cuma Omurca Aydın’ın Buharkent ilçesine, Alptekin Ünlü ise Karaman'ın Ayrancı ilçesine görevlendirildi.
Doğuştan kolları ve bacakları tutmuyor
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, mahalle ve hane ziyaretleri kapsamında Aytaş ailesine misafir olarak, doğuştan bacakları ve kolları tutmayan 38 yaşındaki Mehmet Emin’le sohbet etti.
108. dönem birincisi Pazaryeri’ni tercih etti
108. dönem kaymakam kursu Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen kura çekimi ile sona erdi. Kuraya tabi olmayan dönem birincisi Ahmet Tayyib Kahraman, Bilecik Pazaryeri Kaymakamlığını seçti.
Urfa’dan tayin olan kaymakamlar onuruna yemek
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen kaymakamların onuruna düzenlenen veda programına katıldı.
Tayini çıkan kaymakama sevgi seli
Depremin vurduğu Hatay'ın Hassa ilçesinde vatandaşlar, Kilis Elbeyli ilçesine tayini çıkan Kaymakam Osman Acar'ın asrın felaketinde ortaya koyduğu çalışmalardan ötürü ilçeden gitmesini istemiyor.
Şehit kaymakam anısına paraşüt şampiyonası
Mardin'in Derik ilçesinde, şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına “Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası” düzenlendi.
Yeni mülki idare amirlerine anlamlı tebrik
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, İçişleri Bakanlığı’nca yeni atanan 111. dönem kaymakam adaylarına tebrik mektubu göndererek, “Kutsal vazifenizin icrasında üstün başarılar dilerim” dedi.
Kaan Ayaz, Sarp Mülki İdare Amiri oldu
Çorum Dodurga Kaymakamı Göktuğ Kaan Ayaz, Artvin Sarp Mülki İdare Amiri olarak görevlendirildi.
“Biz razıydık, Rabbim de razı olsun”
Erzincan Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak ve Samsun Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Adıyaman Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey dualarla anıldı
1919'da idam edilen ve 1922 yılında milli şehit ilan edilen Yozgat Boğazlıyan Kaymakamı Mehmet Kemal Bey, ölümünün 104'üncü yılında Kadıköy'deki mezarı başında dualar ile anıldı.
Eski Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur hayatını kaybetti
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Cizre ve Bafra Eski Kaymakamı Ahmet Adanur, 2022 yılında yakalandığı ALS hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.
Ortaokul öğrencisinden kaymakama şiir
Sivas Divriği Kaymakamı Yakup Papaker, Danacı Sadık Özgür Ortaokulu öğrencisi Elifnaz Çağlayan ve ailesinin misafiri oldu.
Suruç Kaymakamlığı’na İbrahim Güneş atandı
Şanlıurfa Suruç Kaymakamlığı görevine Batman Vali Yardımcısı İbrahim Güneş atandı.
Milletvekili adaylığı için mülki idare amirliğini bıraktılar
14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek milletvekili seçiminde aday olmak için istifa eden kamu görevlileri arasında vali, vali yardımcısı ve kaymakamlar da yer aldı.
Ayaş Kaymakamı, Alevi-Bektaşi Başkan Yardımcılığına atandı
Ankara Ayaş Kaymakamı Muharrem Eligül, Kültür Bakanlığı Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkan Yardımcılığına atandı.
Kaymakam şahsi cep telefon numarasını paylaştı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medya hesabından şahsi kullandığı cep telefonu numarasını paylaşarak, “Gerçekten yardımıma ihtiyaç duyduğunuz her an arayabilirsiniz” dedi.
İspir Kaymakamlığına Poçanoğlu atandı
Emekliye ayrılan Manisa Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp’in yerine Saruhanlı Kaymakamlığı’na Erzurum İspir Kaymakamı Murat Acar atandı. İspir Kaymakamlığı’na ise Artvin Ardanuç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu görevlendirildi.
“Ülkemizin gelişmesinde Mülki İdare Amirlerimizin payı büyük”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı"na katılarak, mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutladı.
Sarıyer Kaymakamı istifa etti, yerine Şehitkamil Kaymakamı atandı
İstanbul Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, hayatına bundan sonra özel sektörde devam edeceğini belirterek sürpriz bir şekilde istifa etti. Yerine Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı atandı.
Kaymakam Ankara’dan çocukluk arkadaşına Urfa’dan kız istedi
Hayır hasenat işlerinde bir an olsun geride kalmayan Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, memleketi olan Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Şükriye Mahallesi'nden çocukluk arkadaşına kız istedi.