Arama
Arama Sonuçları
Depremzedelerin kaldığı konteynerde yangın çıktı
Osmaniye'de Karaçay konteyner kentte çıkan yangında 8 konteyner zarar gördü. Yangın bölgesinde inceleme yapan Vali Erdinç Yılmaz, "Hemen yenisini kurma çalışmalarını başlattık" dedi.
4 köyün şikayet ve taleplerini dinledi
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, bir günde 4 köyü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Eldivan, vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi.
4 köyü ziyaret etti, sorunları yerinde dinledi
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçeye bağlı 4 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Güzel, onların sorunlarını, taleplerini dinledi.
Pirinç tarlasına tohum attı
Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü köyünü ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, çiftçiyle pirinç tarlasına tohum attı.
"Bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıyoruz"
Hopa ilçesini ziyaret eden Artvin Valisi Cengiz Ünsal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Ünsal, esnaf ve vatandaş ziyaretleri sayesinde bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.
"Qıris, Doleme, Mende gibi birçok farklı lezzetimiz var"
Yöresel Lezzetler Festivali'ne katılan ve yöresel yemeklerin tadına bakan Hakkari Valisi Ali Çelik, "Qıris, Doleme, Mende ve Doğaba gibi birçok farklı lezzetimiz var. Dışarıdan gelen misafirlerimizi bu lezzetlerle buluşturmamız gerekiyor" dedi.
Köy muhtarlarının sorunlarını tek tek dinledi
Köy muhtarlarıyla bir araya gelen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, muhtarların sorunlarını tek tek dinledi. Çözüm önerilerinin de konuşulduğu toplantıda Vali Varol, "Muhtarlarımızın sorunlarına çözüm bulmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.
"Vatandaşımızı hayatını düzene koyma mücadelesinde yalnız bırakmayacağız"
Halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma mücadelesinde ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız" dedi.
"Kapımız da, gönlümüz de her zaman açık"
Halk Günü toplantısında vatandaşların derdini dinleyen Kars Valisi Ziya Polat, "Kapımız da, gönlümüz de milletimize her zaman açık" dedi.
Kuzuların anneleriyle buluşmasını izledi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Yıldızeli ilçesinde koyun sürüsünü otlatan çobanları görünce aracından indi. Çobanlarla sohbet eden Vali Şimşek, daha sonra kuzuların anneleri ile buluşmalarına da şahitlik etti.
Van’da eşini kaybetmiş kadınlar için 51 konut yapılıyor
Van Valisi Ozan Balcı, eşini kaybetmiş ihtiyaç sahibi kadınlar için yapımı devam eden konutların inşaatında incelemelerde bulundu.
Vatandaşın derdini dinledi talimat verdi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, “Halk Günü” toplantılarında vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Vatandaşın derdini dinleyen Vali Aslan, çözüm için de ilgili birimlere talimat verdi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
Talasemili çocukları ağırladı
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, 8 Mayıs Talasemi Farkındalık Günü dolayısıyla talasemili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
“Milletimiz size 5 yıl yetki verdi. Hep birlikte huzur içinde saygıyla çalışalım”
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda muhtarlığa seçilen köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
"Mersin, dünyanın en verimli topraklarına sahip"
"Üretim Planlamasında Turunçgil Yol Haritası” Temalı Turunçgil Çalıştayı'na katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin, Çukurova’mız dünyanın en verimli topraklarına sahiptir. Burada yetişmeyen ürün yok" dedi.
"Bu kapı milletin kapısıdır"
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Valilikte düzenlediği "Halk Günü" toplantısında vatandaşların taleplerini dinledi. Vali Yıldırım, "Bu kapı milletin kapısıdır. Devletimizin kapısı onlara her zaman açıktır” dedi.
Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu
İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı.
Hakkari’deki köy muhtarlarının taleplerini dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, görüşme talebinde bulunan köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
"Trabzon’un yakalamış olduğu ivmeyi yukarılara taşımalıyız"
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında Turizm Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Turizmin önemine dikkat çeken Vali Yıldırım, "Trabzon’un turizm konusunda yakalamış olduğu ivmeyi daha yukarılara taşıma adına kararlı bir şeklide çalışmalar yapılmaya devam edilmeli" dedi.
Vatandaşın dertlerine derman oluyor
Halk günü buluşmalarına devam eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor, dertlerine derman oluyor.
Sorun ve talepleri yerinde dinledi
Mardin Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, Çetinler Mahallesi'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Şahin, onların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.
Günün en güzel sorusunu çocuklar sordu
Köy ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik, kendisine meraklı gözlerle bakan çocuklara kayıtsız kalamadı. Vali Çelik, "'Vali amca biz de binelim mi?' Günün en güzel, en sevimli sorusuydu. Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili Togg’la köy içerisinde trafiğe girmeden turladık" dedi.
Şanlıurfa mısır üretiminde 3. sırada
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentin mısır üretiminde Türkiye'de üçüncü sırada yer aldığını belirterek, mısır eken çiftçiye bereketli bir sezon diledi.
Bugün günlerden Kümbetli Köyü
Kars Valisi Ziya Polat, her hafta yaptığı köy ve okul ziyaretlerine devam ediyor.
“Hem görevimizi yapıyoruz, hem dua alıyoruz”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşları evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor.
"Şehrimizi keşfe çıkan öğrencilerimizle sohbet ettik"
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, tarihi Frig Vadisi'ni gezen öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yiğitbaşı, "Şehrimizin değerlerini keşfe çıkan öğrencilerimizle izlenimleri üzerine tek tek sohbet ettik, önerilerini aldık" dedi.
50 vatandaşın derdiyle dertlendi
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlediği "Halk Günü" toplantılarını devam ettiriyor.
Vali Şıldak, turizme yönelik esnafın taleplerini dinledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Tarihi Çarşılar Bölgesinde esnafı ziyaret ederek turizme yönelik beklentileri ve talepleri dinledi.
“Sorunlarınızın çözümü için birebir takipteyim”
Şehrin yeniden ihya ve inşası için toplumun her kesimine ulaşmak, sorunların tespiti ve çözümü için hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde büyük bölümü yıkılan Toptancılar Sitesi’ne ziyarette bulunarak esnafların sorunlarının yerinde tespiti ve çözümü için esnaflarla istişarelerde bulundu.