‘Hızır Erzincan’ ekipleri sahaya çıktı;

‘Hızır Erzincan’ ekipleri sahaya çıktı

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Hızır Erzincan’ adıyla başlatılan proje ile vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinleyeceklerini belirterek, “Candan olmak, can suyu taşımak, cana yakın olmak için gönülden gönüle bir köprü kuruyoruz” dedi....


DEVLETİN ŞEFKAT ELİ HİSSETTİRİLECEK

Erzincan Valiliği, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermek amacıyla "Hızır Erzincan" adlı yeni bir hizmet modelini hayata geçirdi. Bu yeni hizmet modeli ile şehit yakınları, gaziler, yetimler, engelliler, yaşlılar ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere tüm vatandaşlar ziyaret edilerek, onların dertlerine sevinçlerine ortak olmak ve devletin şefkat elinin hissettirilmesi amaçlanıyor.

Vatandaşlara zamanında ve yerinde hizmet götürülmesini ve arz odaklı hizmetin vatandaşımızla buluşturulmasını sağlayacak olan "Hızır Erzincan" projesi, basın mensuplarına tanıtıldı.

VATANDAŞLAR EVLERİNDE ZİYARET EDİLECEK

Proje hakkında bilgiler veren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, "Bu yeni modelle birlikte, "Hızır Erzincan" ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onların sorunlarını, eksikliklerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor. Cumhurbaşkanımızın, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımızın ve Erzincan Valimizin selamlarını ileten ekiplerimiz, vatandaşlarımızın taleplerini tabletler üzerinden sisteme işleyerek doğrudan ilgili kurumlara iletiyor." dedi.

Hızır Erzincan Bilgi Sistemi adında yeni bir web platformunun da devreye alındığı belirten İl Müdürü Demirci, bu proje ile tespit edilen ihtiyaçların, ilgili kamu kurumlarına hızla yönlendirildiğini ve bu ihtiyaçların 5 gün içerisinde giderilmesinin hedeflendiğini belirtti.

TALEP ODAKLI YAKLAŞIMDAN ARZ ODAKLI YAKLAŞIMA

Yeni hizmet modelinin, talep odaklı bir yaklaşımdan arz odaklı bir yaklaşıma geçişi temsil ettiğini belirten İl Müdürü Serdar Demirci, tüm kamu kurumları tarafından aktif olarak kullanılacak olan Hızır Bilgi Sistemi ile daha etkili sonuçların alınacağını ifade etti.

“GÖNÜLDEN GÖNÜLE KÖPRÜ KURUYORUZ”

Vali Hamza Aydoğdu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hızır Erzincan Projesiyle; sorunlarınızı, taleplerinizi, önerilerinizi ilk ağızdan dinlemek için yanınızdayız. Candan olmak, can suyu taşımak, cana yakın olmak için gönülden gönüle bir köprü kuruyoruz. Sesinizi doğrudan, gönülden duymak istiyoruz. Sizlerle daha derin bir bağ kurmak istiyoruz… Birlikte daha güçlü, birlikte daha aydınlık bir Erzincan için el ele! Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum