Soruları doğru bileni TOGG’a bindirince…;

Soruları doğru bileni TOGG’a bindirince…

Geçen hafta Cuma namazı çıkışında namaza gelen öğrencilere soru sorup doğru bilenleri TOGG’a bindiren Niğde Valisi Cahit Çelik’i bu Cuma namazında bir sürpriz bekliyordu....


BU HAFTAKİ CUMAYA KALABALIK BİR ÖĞRENCİ GRUBU GELDİ 😊

Öğrencilerle yakından ilgilenen Niğde Valisi Cahit Çelik, hem öğrencileri Cuma namazına teşvik etmek hem de öğrencilerle sıcak bir iletişim kurmak için farklı bir yol seçti.

Cuma namazına gelen öğrencilere çeşitli sorular soran Vali Çelik’in soruları doğru cevaplayanlara ödülü makam aracı TOGG’a bindirmek oldu.

Öğrencilerin çok hoşuna giden soru-cevap ve ödül, bir haftada çocuklar arasında kulaktan kulağa yayılınca bu haftaki Cuma namazına kalabalık bir öğrenci grubu geldi.

ÇOCUK SAYISI ÇOK OLUNCA SORULARI ZORLAŞTIRDI 😊

Vali Çelik, Cuma namazı çıkışında makam aracının yanında bekleyen çocukları görünce hem şaşırdı hem de sevindi. Makam aracına binmek için heyecanlanan çocuklar, Vali amcalarından yine soru sormasını istedi.

Ancak öğrenci sayısının fazla olması nedeniyle Vali Çelik, soruları bu kez biraz zorlaştırdı. Doğru bilenlerin ödülü ise yine TOGG’a binmek oldu. Vali Çelik, öğrencileri çeşitli hediyelerle sevindirmeyi de unutmadı. Öğrencilerin Vali Çelik’e sorusu ise “Vali amca, gelecek hafta da buraya gelecek misiniz?” oldu.

"VALİ AMCA, GELECEK HAFTADA DA BURAYA GELECEK MİSİNİZ?"

Spontane gelişen olayı sosyal medya hesabından esprili bir şekilde paylaşan Vali Çelik, “Geçen hafta Cuma namazı çıkışı Cuma namazına gelen öğrencilere soru sorup doğru cevap verenleri TOGG’a bindirmiştim. Epey yayılmış ki bu hafta kalabalık bir öğrenci grubu cuma namazına gelmiş.💚💚 Grup kalabalık olunca seçim için biraz daha zor sorular sordum..🙂Tabi yine sorulara doğru cevap verenleri aracımıza bindirdik. Öğrenciler hemen sordular “gelecek hafta da buraya gelecek misiniz?” diye..💚” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum