Vali amcaya miniklerden bayram sürprizi;

Vali amcaya miniklerden bayram sürprizi

Cumhuriyet Bayramını kutlayan minik öğrenciler, sürpriz bir şekilde Ağrı Valisi Mustafa Koç’un makam odasını doldurdu. Ellerinde bayraklarla makam koltuğu dahil odadaki tüm koltukları dolduran minikler, Vali Koç’a bayram sevinci yaşattı....

Resim

"ÇOCUKLARIMIZIN ZİYARETİ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ"

Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yürüyüş etkinliği yapan ilkokul öğrencileri, Ağrı Valisi Mustafa Koç’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Söyledikleri marşlarla Valilik merdivenlerinden çıkan minik misafirlerini ve ailelerini makamında ağırlayan Vali Koç, Cumhuriyet’in 100. yılına ilişkin çeşitli yazılar taşıyan ve yerlerinde duramayan çocuklarla sohbet etti.

Resim

"CUMHURİYETİMİZ EMİN ELLERDE"

Çocuklarla yakından ilgilenen ve Cumhuriyet bayramlarını kutlayan Vali Koç, makam koltuğuna oturan çocuğun elindeki “Cumhuriyet emin ellerde” yazısının yerine yakıştığını söyledi.

Resim

Çocukları kucaklayarak karşılayan ve valilik merdivenlerine yolcu eden Vali Koç, “Sürpriz bir ziyaretle bayram sevinçlerini ve heyecanlarını bizimle paylaşmak isteyen minik kalpleri Valiliğimizde misafir ettik. Cumhuriyetimiz emin ellerde” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum