Jandarma Çelik Kanatlara Kırıkkale’de büyük ilgi;

Jandarma Çelik Kanatlara Kırıkkale’de büyük ilgi

Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı etkinlikleri kapsamında, Kırıkkale'de Jandarma Mehteranı, Atlı Birlik ve Çelik Kanatlar gösterisini vatandaşlarla birlikte izleyen Vali Mehmet Makas, “Devletimiz ilelebet payidar kalacaktır” dedi....

Resim

Kırıkkale Belediyesi önünden hareket ederek Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında bir araya gelen Kırıkkaleli vatandaşlar gösterilere büyük ilgi gösterdi.

MEHTARAN VE ATLI BİRLİK İLE MEYDAN ALANINA GELDİLER

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yıl etkinlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı himayelerinde, Kırıkkale Valiliği ve Belediye Başkanlığı katkılarıyla hazırlanan programa vatandaşların büyük ilgisi oldu.

Resim

Kırıkkale Belediye Başkanlığı önünde Jandarma Mehteran ve Atlı Birlikleri eşliğinde hareket ederek Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na gelen Vali Mehmet Makas, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar ile birlikte Jandarma Mehteran gösterisini izledi.

Resim

“KIRIKKALE’MİZDE GURUR GÜNÜ YAŞIYORUZ”

Jandarma Mehteran takımı ve Atlı birliklerine büyük ilgi gösteren vatandaşlar program alanında hatıra fotoğrafları çektirdi. Mehteran takımı gösterilerinin ardından Çelik Kanatlar gösterisine geçildi. Gösterilerin ardından Vali Makas, program alanında bulunan öğrenciler ve vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Program sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Makas, “Kırıkkale’mizde bugün bir gurur günü yaşıyoruz. Türk’ün Çağı, Türkiye Yüzyılı, hepimizin beklediği özlediği yüzyıla giriyoruz. Yüzüncü Yıl kutlamalarında bütün kurumlarımız kendi görev alanlarıyla ilgili halkımızı onurlandıracak, gururlandıracak, Türkiye Yüzyılına Girişimizde heyecanı yaşatacak ve kutlu yürüyüşümüzün devamı için güzel gösteriler hazırladılar” dedi.

Resim

Vali Makas, “Devletimiz ilelebet payidar kalacaktır. Dünyaya ecdadımızın yaptığı üzere adaleti hoşgörüyü, eşit dağılımı getirecek olan Aziz Milletimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinden bugün dünyadaki tüm mazlum ve masum coğrafyaya nasıl yardım ettiğimize bütün dünya şahittir” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum