Konya'nın yemekleri yarıştı, Kaymakam oy verdi;

Konya'nın yemekleri yarıştı, Kaymakam oy verdi

Konya'nın Karapınar ilçesinde düzenlenen 2.Geleneksel Yemek Yarışmasına onursal jüri üyesi olarak katılan Kaymakam Şenol Öztürk, gastronominin Konya'nın tanıtımı açısından en güçlü enstrüman olduğunu belirtti....


Konya'nın Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Karapınar Belediyesi koordinesinde Karapınar Millet Bahçesi'nde düzenlenen 2.Geleneksel Yemek Yarışmasına onursal jüri üyesi olarak katıldı. Çok sayıda katılımcının yer aldığı yarışmada kategorik dalda yapılan yemekler Konya Aşçılar Derneği tarafından oluşturan jüriye sunuldu. 


KAYMAKAM TEBRİK ETTİ

Yarışmada jüri üyelerinin oylamasının ardından katılımcılara belgeleri ve dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışma sonunda açıklama yapan Kaymakam Öztürk, "Gastronomi; şehrimizin tanıtımı açısından en güçlü enstrümanlarda biridir. O nedenle yarışmada dereceye girenleri tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" dedi.


YOĞUN KATILIM OLDU

Etkinliğe ayrıca Konya Aşçılar Derneği ve aynı zamanda Necmettin Erbakan Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Başkanı Yılmaz Seçim, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkanı Yrd. Halil Aker, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Emniyet Müdürü V. Salih Erdem, öğrenciler, vatandaşlar ve çok sayıda ev hanımı katıldı.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum