Yerli ve milli 'Eskişehir 5000'i inceledi;

Yerli ve milli 'Eskişehir 5000'i inceledi

TURASAŞ Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, yerli ve milli olarak üretilen Türkiye'nin ilk elektrikli ana hat lokomotifi olan ve testleri devam eden 'Eskişehir 5000'i inceledi....


TURASAŞ Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Lokomotif Fabrikası'nı gezerek üretim, tamir ve bakım hizmetleri ile ilgili çalışanlarla sohbet etti. Vali Aksoy, fabrikanın faaliyet alanları ve yaptığı çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Ali Rıza Isın ve ilgililerden de brifing aldı.


BÖLGE MÜDÜRÜNDEN BİLGİ ALDI

Vali Aksoy, TURASAŞ Bölge Müdürlüğü ziyareti kapsamında, yerli ve milli olarak üretilen Türkiye'nin ilk elektrikli ana hat lokomotifi olan ve testleri devam eden 'Eskişehir 5000' i inceledi. Aksoy, süreç hakkında Bölge Müdürü Ali Rıza Isın'dan bilgi aldı.


DEVRİM ARABALARINI İNCELEDİ

Vali Hüseyin Aksoy daha sonra TÜRASAŞ Devrim Arabaları Müzesi'ni ziyaret etti. Müzede sergilenen eserleri yakından inceleyen Vali Aksoy, Devrim arabalarının üretim süreci, tarihi ve müzenin genel durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum