“Hakkâri’nin hizmetkârıyız”;

“Hakkâri’nin hizmetkârıyız”

Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla başlattığı mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor....

Resim

“TAKİBİNİ BİZZAT YAPACAĞIM”

Vatandaşlarla kucaklaşmaya ve sorunlara birlikte çözüm üretmeye devam eden Vali Çelik, bu kez Merzan Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, asfalt yol talebinin projelendirilerek çalışmalara başlanılması için belediye yetkililerine talimat verdi, süreç gerektiren çalışmaların takibini de bizzat yapacağını söyledi.

Vatandaşlar, mahalle ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Çelik’e insan odaklı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Resim

“ÇÖZÜM ÜRETME GAYRETİNDEYİZ”

Hakkâri’yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefiyle tüm kamu kurumlarının var gücüyle çalıştığını belirten Vali Çelik, “Hakkâri’nin, Hakkârili hemşehrilerimizin hizmetkârıyız. Sorunları birinci ağızdan dinleyip devletimizin imkanları dahilinde yapılabilecek tüm çalışmaları yapmanın ve çözüm üretmenin gayretindeyiz. Rabbim hepimizi muvaffak kılsın” dedi.

Resim

Ziyaretinde mahalle sakinlerinden Gıyasettin Erip ile de görüşen Vali Çelik, engelli vatandaşların toplumun her bir bireyiyle eşit imkanlara sahip olması için çaba gösterdiklerini ancak herkesin desteğine ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum