Sinop Lakerdası için festival düzenlendi;

Sinop Lakerdası için festival düzenlendi

Türkiye’de ilk deniz ürünü olarak coğrafi işaret ile tescillenen Sinop Lakerdası’nın tanıtımı amacıyla 4. Lakerda Festivali düzenlendi. Festivale katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, emeği geçenlere teşekkür etti....


Sinop’ta 4. Lakerda Festivali düzenlendi. Festivalde lakerda sunum yarışmasında da düzenlendi. Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen lakerda yarışmasına, Vali Dr. Mustafa Özarslan, Belediye Başkanı Barış Ayhan, CHP İl Başkanı Av.Aykut Cem Yalçınkaya, Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Saim Gürbüz, kurum müdürleri, STK temsilcileri, vatandaşlarımız ve jüri üyeleri katıldı.

Festival kapsamında düzenlenen lakerda yarışmasında birinci olan Duygu Şenol Salepcigil'e ödülünü Vali Özarslan takdim etti.


"MUTLU ŞEHİR SİNOP'A ÖZGÜ"

Festivalle ilgili açıklama yapan Vali Özarslan, "Sinop’umuza, mutlu şehrimize özgü, Sinop Lakerdası’nın en iyi sunumunu hazırlamak için emek veren tüm yarışmacılarımızı tebrik ediyorum. Lakerda Festivali'nin düzenlenmesinde emeği geçen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'na(KUZKA), Belediye Başkanlığına, Sinop Kültür ve Turizm Derneğine; festivale katılan  sanatçılarımıza, panelistlerimize, jüri üyelerine, yarışmacı ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum