Vali Abdullah Erin, Mardin için aday oluyor;

Vali Abdullah Erin, Mardin için aday oluyor

Şanlıurfa'da görev yaptığı süre boyunca halkın sevgisini kazanan ve 'Urfa'nın Vali abisi' olarak anılan Şanlıurfa'nın eski valisi Abdullah Erin, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacak. Erin'in, adaylık için Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevinden yarın istifa edeceği öğrenildi....


YÖNETİM TECRÜBESİNİ MARDİN İÇİN KULLANACAK

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimde aday olmak isteyen devlet memurlarının istifa etmeleri için yarın son gün.

Bu kapsamda Mardin siyasetini etkileyecek önemli bir gelişme yaşanırken, Adıyaman Valisi iken 2017 yılında Şanlıurfa Valisi olarak atanan ve görev yaptığı 5 yıllık süre zarfında başarılı işlere imza atan Abdullah Erin, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa edecek.


URFA'NIN VALİ ABİSİYDİ

Geçen sene Merkez Valisi ve Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Abdullah Erin, Şanlıurfa'da esnaf, vatandaş ziyaretleri ile oldukça sevilmiş, samimi sohbeti ile zamanla 'Urfa'nın Vali abisi' olarak anılır olmuştu.

Vali Abdullah  Erin, Esnaf Ve Vatandaşlarla Biraya Geldi

VATANDAŞLARLA İÇ İÇE GÖREV YAPTI

AK Parti'den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığına hazırlanan Erin, adaylık için Mülkiye Başmüfettişliği görevinden yarın ayrılacak. Aday olması halinde Vali Erin, mülki idare amirliğinde edindiği geniş yönetim tecrübesini Mardin ve Mardinlilere hizmet ederek kullanacak.

Vali Erin'in Şanlıurfa'dan aday adayı olacağı kulislerde konuşulmuş, ancak Erin’in memleketi Mardin’i tercih ettiği belirtilmişti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler
Vali Abdullah Erin, Mardin için aday oluyor Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum