“Batmanlılar iş aramayacak, iş Batmanlıları arayacak”;

“Batmanlılar iş aramayacak, iş Batmanlıları arayacak”

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Belediyesi tarafından alınarak hizmete sunulan 5 yeni otobüs için Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsünde düzenlenen araç teslim töreni katılarak, önemli mesajlar verdi. Batman’ı her yönüyle büyükşehir olmaya hazırladıklarını belirten Vali Canalp, “Yapacağımız büyük atılımlarla “Batmanlılar iş aramayacak, iş Batmanlıları arayacak” hale getireceğiz” dedi....

Resim

Tören öncesi öğrencilerle bir araya gelen Vali Canalp, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, Batman merkez ile üniversite arasında ulaşım sorununun çözmek için gerekli yeni otobüs aldıklarını ifade etti.

GİTMEDİĞİMİZ KÖY KALMADI

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in açılış konuşmasının ardından öğrencilere hitap eden Vali Canalp, "Batman’ın 249 köyünü gezdim. 249 köyün içerisinde sayısız vatandaşımızla oturduk sohbet ettik. Ben bir tane köyde daha bir tane vatandaşımızdan kem söz işitmedim. Deseniz ki bu kadar mahalle buluşması yaptık. Vatandaşlarımızla beraber bir araya geldik. Gitmediğimiz ilçe belde kalmadı. Her tarafta sürekli vatandaşımız ile beraberdik. Ama 1.5 yıldan beridir bir tane vatandaşımızdan kem söz işitmedim. Çünkü neden çünkü bizim niyetimiz temizdir. Amacımız temizdir tek bir tane amacımız vardır; Batman’a ve Batmanlılara en iyi şekilde hizmet edebilmektir. Devletin herkesin hizmetkarı olduğu düşüncesini herkesin zihnine en güçlü şekilde yerleştirebilmek. Bu körüklü otobüslerimizi teslim almak için tören yapıyoruz. Yapmış olduğumuz atak atılım hizmet coşkusu kendini net bir şekilde gösteriyor” diye konuştu.

Resim

“BEN DEVLETİN ATAĞI KAYYUMUYUM. BUNDAN DA GURUR DUYUYORUM”

Vali Canalp, “Birkaç veriyi sizlerle paylaşmak isterim: bir tanesi kendimi artık Vali değil, kayyum olarak biliyorum. Artık herkes kayyum, kayyum deyince Valilikten de ön plana çıkmış. Ben devletin atağı kayyumuyum. Bundan da onur, gurur ve şeref duyuyorum. Devletin atadığı kayyumlar 6 yıldır Batman’ı yönetiyor. Her alanda biz parayı Batman’ın hizmetine sunuyoruz” dedi.

Vali Canalp, “Kayyumlar Batman belediyesini 2016 yılında devraldığı zaman Batman Belediyesi’nin 35 tane otobüsü vardı. Bugün 87 otobüsü oldu. Günlük taşıma kapasitesi 21 bin idi, şuan 52 bin 500 ‘e çıktı. Yani kayyum katlar. Bu ulaşımda da kayyumlar katlamıştır. Hem de 2.5 katına katlamıştır” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum