Sivas için hedef engelsiz bir şehir olması;

Sivas için hedef engelsiz bir şehir olması

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, "Engelleri el birliğiyle, gönül birliğiyle aşacağız. Sivas için nihai hedefimiz engelsiz bir şehir hedefidir" dedi....


Sivas Valiliği tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi. Programa Vali Yılmaz Şimşek, eşi Çiğdem Olgun Şimşek, Sivas milletvekilleri Abdullah Güler, Rukiye Toy, il protokolü, özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı.


Masaları tek tek dolaşarak katılımcılarla yakından ilgilenen Vali Şimşek ve eşi Çiğdem Olgun Şimşek, özel gereksinimli bireylerin 3 Aralık Engelliler Günü'nü kutladı.

"DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR"

Programda konuşan Vali Şimşek, "Engelleri kaldırmak hususunda geçmişten bugüne büyük mesafe aldık. Fakat daha gidecek çok yolumuz var. Bu yolda birlikte ilerleyeceğiz. Engelleri el birliğiyle, gönül birliğiyle aşacağız. Bizlere düşen engelli vatandaşlarımızın karşılaşabileceği sorunları öngörüp, empati kurup çözüm yolları üretmektir. Sivas için nihai hedefimiz Engelsiz Bir Şehir hedefidir" diye konuştu.


Programın sonunda Vali Yılmaz Şimşek tarafından Prof. Dr. Recep Toparlı'ya engellilere yönelik verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum