"Bana bir şemsiye borçlusunuz" diye mesaj attığı vali, elinde şemsiye ile evine geldi;

"Bana bir şemsiye borçlusunuz" diye mesaj attığı vali, elinde şemsiye ile evine geldi

Yalova’da bir lise öğrencisi, yağmurda şemsiyesi kırılınca, okulları tatil etmeyen valiye, "Bana bir şemsiye borçlusunuz" diye mesaj attı. Sosyal medya hesabından mesajı gören Vali, elinde şemsiye ile evine geldi....


VALİ ŞEMSİYEYLE GELDİ

Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Ceylin Naz Buzdağlı, geçtiğimiz hafta kentte yaşanan fırtınalı havalarda Yalova Valiliğine mesaj atarak, hava şartları nedeniyle okulların tatil edilmesini istedi. Valilik tatil kararı almadığı için Ceylin'in okuluna gittiği sırada çıkan şiddetli rüzgarda şemsiyesi kırıldı.

Kırılan şemsiyesinin fotoğrafını Yalova Valiliği sosyal medya hesaplarına gönderen Ceylin, "Sayın Valim, bana bir şemsiye borçlusunuz okula giderken oldu da" mesajını attı.


"CEVAP VERECEĞİNİ BİLE DÜŞÜNMEZKEN..."

Vali Hülya Kaya ise öğrenciye sürpriz yaparak, elinde şemsiye ile Ceylin'i ziyarete gitti.

Ziyarete Ceylin ve ailesi çok şaşırıp mutlu olurken Vali Kaya, "Maalesef bir türlü Yalova’ya kar yağmıyor, öğrencilerimiz çok iste de okulları tatil edemiyoruz. Ceylin, ‘okula giderken şemsiyem kırıldı’ deyince böyle bir jest yapalım dedik” ifadesini kullandı.

Vali’nin cevap vereceğini, hele evine ziyarete geleceğini hiç düşünmediğini belirten Ceylin ise, “Çok şaşırdım. Kesinlikle böyle bir şey beklemiyordum. Öylesine yazmıştım” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum