"Bu kooperatif, 650 bin TL'lik yatırımla hayata geçti";

"Bu kooperatif, 650 bin TL'lik yatırımla hayata geçti"

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Şirvan/Pirinçlik Köyü Üreten Eller Kadın Kooperatifi Tayfi Üzüm Yaprağı Salamura Tesisi'ni ziyaret etti. Kızılkaya, "7 kadın üreticinin bir araya gelerek kurduğu kooperatif, GAP İdaresi'nin desteklediği 650 bin TL'lik yatırımla hayata geçti" dedi....


Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Şirvan/Pirinçlik Köyü Üreten Eller Kadın Kooperatifi Tayfi Üzüm Yaprağı Salamura Tesisi'ni ziyaret etti. Tesiste incelemelerde bulunan Vali Kızılkaya, kadın üreticilerle sohbet etti, taleplerini dinledi. 


TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Kızılkaya, 7 kadın üreticinin bir araya gelerek kurduğu bu kooperatifin, GAP İdaresi'nin desteklediği 650 bin TL'lik yatırımla hayata geçtiğini belirtti. Vali Kızılkaya, "Desteklerinden dolayı Sanayi Bakanlığına, GAP İdaresine, Tarım İl Müdürlüğüne ve emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Pirinçli köyünün yürekli ve çalışkan kadın üreticilerini tebrik ediyorum. Siirt’in kalkınma lokomotifi tarım ve hayvancılıktır” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum