Vali Öksüz, projelerden beklentilerini anlattı;

Vali Öksüz, projelerden beklentilerini anlattı

Burdur Valisi Türker Öksüz, “BESTE Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi” kapsamında USO İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğretmenlerle bir araya gelen Vali Öksüz, BESTE projesiyle ilgili beklentilerini anlattı....


Burdur Valisi Türker Öksüz, “BESTE Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi” kapsamında USO İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrenciler, veliler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Öksüz ziyaret sırasında BESTE projesi kapsamında yürütülen “Drama ile Oyunlaştırılmış Eğitim” ile “Cumhuriyetimizin 100. Yılı 100 Sınıf Bir Masalda Buluşuyoruz” sunumlarını izledi.


VELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Öksüz, İlkokullarda yetiştirme programı (İYEP) kapsamında açılan destekleme kursu ile Başarılı ve Örnek Öğrenci Olmak için 22 Kural Eğitim Seminerini de ziyaret etti. “Kitabımı Getiriyorum, Çocuğum ile Okuyorum, Çevreme Rol Model Oluyorum” etkinliğinde veli ve öğrencilerle buluşan Vali Öksüz, okuldan ayrılmadan öğretmenlerle toplantı yaparak, BESTE projesi ile ilgili beklentilerini dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum