“Gençlerimizi daha güvenli bir geleceğe hazırlıyoruz”;

“Gençlerimizi daha güvenli bir geleceğe hazırlıyoruz”

Madde bağımlısı gençlerin yeniden hayata tutunduğu ‘Huzur Köy’de incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Gençlerimizi daha güvenli bir geleceğe hazırlıyoruz” dedi....

Resim

GENÇLERİN DURUMUNU SORDU

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında Valiliğin himayesinde yürütülen Huzurköy Yatılı Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Resim

Vali Makas, merkezdeki meyve bahçeleri, çini atölyesi, sanat atölyesi, iş atölyesi ve motor atölyesinde Yatılı Rehabilitasyon Merkezimizden faydalanan bireyler tarafından üretilen ürünler hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş’tan bilgi aldı.

Resim

Tesiste bulunan resim atölyesi, kuaför atölyesi, kitap okuma alanı, sauna ve spor salonunu yerinde inceleyen Vali Makas, tesisten faydalanan bireylerle hasbihal etti.

Resim

BÜYÜTEREK DEVAM EDECEĞİZ

Vali Makas, “Huzur Köyümüzü ziyaret edip çalışmaları yerinde inceledik. Gençlerimizi daha güvenli bir geleceğe hazırlıyoruz” dedi. Mehmet Makas, “Huzur Köydeki çalışmalarımızı önemsiyoruz; büyüterek devam edeceğiz” dedi.

Resim

ÇEVRE İLLERDEN DE HASTA KABUL EDİLİYOR

Özel güvenlik önlemlerinin alındığı, hastaların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte inşa edilen Huzur Köy, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nde (AMATEM) arındırma tedavileri tamamlandıktan sonra 6-12 aylık temiz kalma sürecine giren bağımlılara hizmet veriyor. Uyuşturucu kullanan 19 yaş ve üzeri bireylerin tedavi edilerek hayata daha hızlı katılmalarını sağlamak amacıyla hizmet veren merkez, ​​​​​​​çevre illerden de hasta kabul ediyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum