"İlçemizin prestij projesi için çalışıyoruz";

"İlçemizin prestij projesi için çalışıyoruz"

Mardin'in Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 99 bin metrekarelik alana yapılan Millet Bahçesi inşaat çalışmalarını inceledi. Kayabaşı, "İlçemizin prestij projelerinden Nusaybin Millet Bahçesi'nin biran önce tamamlanması için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi....


Nusaybin ilçesinde Çağ Çağ Deresi'nin çevresinde yapılan Millet Bahçesi Projesi için başlatılan inşaat çalışmalar sürüyor. Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, çalışmaları yerinde inceledi, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.


"HAYIRLI OLSUN"

Kaymakam Kayabaşı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin destekleriyle ilçemizde başlayan Nusaybin Millet Bahçesi projemizin çalışmalarını inceledik, görevlilerden bilgi aldık. İlçemizin prestij projelerinden Nusaybin Millet Bahçesi'nin biran önce tamamlanarak aziz Nusaybinli hemşehrilerimizin hizmetine açılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Nusaybin Millet Bahçemiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.


BİRÇOK ALAN OLACAK

İlçede 99 bin metrekarelik alanda yapılacak Millet Bahçesi'nde millet kıraathanesi, 2 büfe, mescit, spor salonu, mini basketbol sahası, aromatik bitkiler bahçesi, oyun, piknik ve dinlenme alanları yer alacak.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum