"Onların mücadelesi hiçbir şeyle ölçülemez";

"Onların mücadelesi hiçbir şeyle ölçülemez"

Gazi ve gazi aileleriyle bir araya gelen Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Aziz vatanımız uğruna canı pahasına mücadele etmiş ve bu yolda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimizin vatanı için verdiği mücadele hiçbir şeyle ölçülemez" dedi....


Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından Onikişubat Belediyesi'nin ev sahipliğinde kahvaltı programı düzenlendi. Programa Vali Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Milletvekili Tuba Köksal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, kamu kurum müdürleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.


"BU VATANA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Gaziler ve aileleriyle yakından ilgilenen Vali Ünlüer,  “Aziz vatanımız uğruna canı pahasına mücadele etmiş ve bu yolda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimizin vatanı için verdiği mücadele hiçbir şeyle ölçülemez. Sizlerin emanet ettiği bu vatana sahip çıkacağız ve ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Devletimizin kapısı değerli gazilerimiz ve kıymetli ailelerine her zaman açıktır.  Bu vesile ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize ve kıymetli ailelerine ise sağlık ve afiyet diliyorum" diye konuştu.


 Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum