Kaymakam Ataman'dan yatırım ve istihdam müjdesi;

Kaymakam Ataman'dan yatırım ve istihdam müjdesi

Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Elbistan Organize Sanayi 2. Etap Kamulaştırma işlemleri için kredi sürecinin tamamlandığını belirtti. Kaymakam Ataman, "İlçemize yatırım yapılmasının sağlanması ve istihdam imkânının artırılması noktasında büyük önem arz ediyor" dedi....


Elbistan OSB 1. Etap kapsamında 57 Hektar (30 Sanayi Parseli) ve Kaymakamlık koordinasyonunda kredi işlemleri tamamlanan 2. Etap 55 Hektar (28 Sanayi parseli) bölgenin ekonomik gelişimine katkı sağlayarak, ilçede istihdam sorununa da çözüm sağlayacak. Bu kapsamda Elbistan Organize Sanayi Bölgesi'nde 30 yeni fabrika, 5 bin kişiye yeni istihdam alanları, yaklaşık 1.7 milyar TL yeni yatırım sağlanması planlanıyor.


 "İŞLEMLER HIZLA TAMAMLANACAK"

Kaymakam Yunus Ataman, "İlçemize yatırım yapılmasının sağlanması ve özellikle istihdam imkânının artırılması noktasında büyük önem arz eden Organize Sanayi Bölgemizin yatırım alanının genişletilmesi süreci Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından sağlanan kredi ile nihayete erdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan'a şükranlarımı arz ediyorum" dedi. Kaymakam Ataman, ilgili iş ve işlemlerin hızla tamamlanacağını ve yatırım kapasitesinin artırılarak sürecin takip edileceğini ifade ederek, hayata geçecek tüm yatırımların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum