"Bu vahşetin son bulması gerekiyor";

"Bu vahşetin son bulması gerekiyor"

Samsun Valisi Orhan Tavlı, çok sayıda ülkeden 150 üniversite öğrencisiyle buluştu. Vali Tavlı, "Mısır'ın sınır komşusu Gazze ve Filistin'de devam eden vahşetin bir an önce son bulması gerekiyor" dedi....


Samsun Valisi Orhan Tavlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve UDEF Samsun Şube Başkanı Av. Hakan Karaduman ile birlikte, Atakum Gençlik Merkezi Genç Ofisi tarafından hayata geçirilen Kültür Buluşmaları kapsamında Atakum Gençlik Merkezi'nde düzenlenen Türkiye-Mısır Kültür Buluşması programına katıldı. Vali Tavlı, UDEF Samsun’un da desteği ile bir araya gelen çok sayıda ülkeden 150 üniversite öğrencisiyle buluştu.


ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Mısırlı gençler tarafından Mısır tarihi, coğrafyası, kültürü, siyasi yapısı, yöresel yemekleri, müzikleri ve kıyafetleri hakkında bilgiler verildiği programda öğrencilerle sohbet eden Vali Tavlı, derslerinde başarılar diledi. Vali Tavlı, "Mısır'ın sınır komşusu Gazze ve Filistin'de devam eden vahşetin bir an önce son bulması gerekiyor. Masum sivillerin hedef alınmalarını ve katledilmelerini şiddetle reddediyor ve kınıyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum