‘İnsanlığın Gerçek Dostları Özel Ödülü’nün sahibi oldu;

‘İnsanlığın Gerçek Dostları Özel Ödülü’nün sahibi oldu

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği (TSSD) tarafından “24’üncü İnsanlığın Gerçek Dostları Ödül Töreni” düzenlendi. İstanbul Valisi Davut Gül’e, sigaraya karşı verdiği özverili destek ve mücadelesi dolayısıyla 2023 yılı “İnsanlığın Gerçek Dostları Özel Ödülü” takdim edildi....

Resim

SİGARAYLA KARŞI MÜCADELE ETTİ

İstanbul Aydın Üniversitesi’ndeki programa: önceki dönem Bakanı Bülent Akarcalı, önceki dönem Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, yönetim kurulu üyeleri, ilgili kurumların temsilcileri, akademisyenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

100. Yıl Ankara Sunumu ve Sigarasız Yaşam Resim Yarışması ödülleri ile başlayan programda; Vali Gül ve TSSD Genel Başkanı Doç. Dr. Aydın birer konuşma yaptı.

Resim

“GAYRETLERİMİZLE SON 20 YILDA OLUŞAN BİLİNÇ ARTARAK SÜRECEK”

Vali Gül, “Mustafa Hocamız konuşmasında özentiden bahsetti. Benim de gördüğüm bir özgüven sorunumuz olduğu. Arkadaşlarının ve çevresinin etkisinde kalan ve hayır diyemeyen çocuklarımız var. Bizlerin çocuklarımızı hayır diyebilen, özgüveni yüksek yetiştirmemiz lazım. Sigaranın, maddi ve manevi zararları var. Hiçbiriniz evladınızın sigara içmesini ve sigara ile başlayan ve nereye gideceği belli olmayan bağımlılıkla mücadele etmesini istemezsiniz. İnanıyorum ki Mustafa Başkanımın ve sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları, sizlerin gayretleri ve bizlerin destekleri ile son 20 yılda oluşan bilinç artarak devam edecek. Bize ev sahipliği yapan üniversitemize, Mustafa hocamıza ve katılan her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Resim

Program, Vali Gül’e 2023 yılı “İnsanlığın Gerçek Dostları Özel Ödülü” takdim edilmesi, teşekkür ödüllerinin ve İnsanlığın Gerçek Dostları Ödüllerinin kazananlara verilmesi ile sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum