Proje ile eğitim başarısı artırılacak;

Proje ile eğitim başarısı artırılacak

Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un himayesinde Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan "Eğitim Kenti Karabük" projesinin tanıtımı gerçekleştirildi....

Resim

PROJENİN LANSMANI YAPILDI

100.Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Keskin, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Baro Başkanı Av. Emrah Köklü, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, kaymakamlar ve belediye başkanları, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, il milli eğitim müdürlüğü ar-ge birimi yetkilileri, okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Resim

EĞİTİM YÜZYILI OLACAK

Vali Mustafa Yavuz katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında, “Türkiye Yüzyılı Eğitim Yüzyılı Olacak!” anlayışından yola çıkarak kentimizde başlattığımız “Eğitim Kenti Karabük” projesi başta olmak üzere, projemize eşlik eden diğer çalışmalarla da, eğitim alanındaki yükselişi birlikte tesis edeceğiz" mesajı verdi. Proje ile sürekli olarak daha iyisini hedeflediklerini ve eğitim standartlarını yükseltmeye yönelik bir motivasyon kaynağı sağladıklarını aktaran Yavuz, “Kaliteli eğitimin işgücü niteliğini artırarak ekonomik kalkınmayı desteklediği, eğitimli bireylerin daha yenilikçi ve rekabetçi hale geldiği gerçeğinden yola çıkarak projemizi planladık” dedi.

Resim

SÜREKLİ DAHA İYİSİNİ HEDEFLİYORUZ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Uzman Öğretmeni Hasan Tahsin tarafından; anaokulundan lise seviyesine kadar 9 alt proje ve birçok etkinlik ve faaliyetlerle geniş bir kitleye uzanan “Eğitim Kenti Karabük” projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Proje ile eğitimin tüm alanlarında çalışmalar yaparak Karabük'ü Eğitim Kenti haline getirmek hedefleniyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum