853 çocuk okula kazandırıldı;

853 çocuk okula kazandırıldı

Ağrı Valisi Mustafa Koç’un öğretmen eşi Neslihan Gül Koç’un öncülüğünde yürütülen ‘Okulum Beni Bekler’ projesi kapsamında 853 çocuk okula kazandırıldı....

Resim

ÇOCUKLARI OKULA GÖTÜRDÜ

Ağrı Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, İbrahim Çeçen Vakfı desteği ile Ağrı Valisi Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç’un öncülüğünde hayata geçirilen "Okulum Beni Bekler Projesi" kapsamında, il genelinde 390'ı kız olmak üzere toplam 853 çocuk okula kazandırıldı.

Çocuklar ve aileleriyle görüşen Neslihan Gül Koç, uzun süre devamsızlık yaparak okulu bırakan Leyla ve Bilal İlhan ve ailesini ikna etti. Çocukları yanına alarak okula götüren Neslihan Gül Koç, araç içerisinde İlhan kardeşlere eğitimlerine devam etmeleri ve bırakmamaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Resim

HERŞEY YAVRULARIMIZ İÇİN

Vali Mustafa Koç da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Her şey yavrularımız için” dedi. Vali Koç, “Valiliğimiz himayesinde öğretmen eşim Neslihan Hanım öncülüğünde yürütülen proje ile 853 yavrumuz okula kazandırıldı. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, kendilerine eğitime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum