Batman'da ulaşıma zam yok;

Batman'da ulaşıma zam yok

Batman Belediyesi, enflasyon, asgari ücret ve yakıt zamlarına rağmen ulaşıma bu sene de zam yapmadı. Vali Yardımcısı ve Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Vekili Şükrü Alperen Göktaş, "Kim ne derse desin.. Yapmadık yapmıyoruz" dedi....


Ucuz toplu taşımacılığı sürdüren Batman Belediyesi, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'ın talimatı ile enflasyon, asgari ücret ve yakıt zamlarına rağmen ulaşıma bu sene de zam yapmadığını duyurdu. En ucuz ulaşım hizmetini sağlayan iller arasında yer alan Batman'da öğrenci 1,1 TL, sivil ise 4,40 TL. "Belediye Çalışıyor, Batman Büyüyor" sloganıyla hareket eden belediyenin, bu sene ulaşıma zam yapmaması büyük takdir toplandı.


"ÖVÜNDÜĞÜMÜZ PROJELERDEN"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Yardımcısı ve Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Vekili Şükrü Alperen Göktaş, "Yapmamakla övündüğümüz projelerimizden biri. Kim ne derse desin.. Yapmadık yapmıyoruz kardeşim" ifadelerini kullandı.


VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Vatandaşlar ise, "Batman Belediyesi köylerimize kadar otobüs gönderdi. Çok memnunuz, bu seferlerin daha da artmasını istiyoruz. Akaryakıt fiyatları arttı ama valimiz  büyüklük gösterdi ve ulaşıma zam yapmadı" dediler.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum