Kütahya'ya 30 milyon TL'lik turizm yatırımı;

Kütahya'ya 30 milyon TL'lik turizm yatırımı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 30 milyon TL'lik turizm yatırım projesinin temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Vali Musa Işın, "Devletimiz, yaşadığımız depreme rağmen hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Bizler sizlere hizmetkar olmaya geldik. Halkımızın emrine amadeyiz" dedi....


Hisarcık ilçesinde, Zafer Kalkınma Ajansı'nın sağladığı desteklerle hayata geçirilen 30 milyon TL bütçeli turizm projesi için temel atma töreni düzenlendi. Hisarcık Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje, Osmanlı mimarisiyle tasarlanan bay-bayan Türk hamamı, olimpik yüzme havuzu ve aqua park gibi tesisleri içeriyor. 


"DEVLETİMİZ HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYOR”

Projenin açılış töreninde konuşan Vali Musa Işın, turizm potansiyelini artırmayı hedefleyen tesisin hayırlı olmasını diledi. Kütahya'nın zengin tarımı, gelişmiş sanayisi, tarihi ve kültürüyle güçlü bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Vali Işın, "Devletimiz, yaşadığımız depreme rağmen hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Yeter ki biz gayret edelim, gayret gösterelim. Valiliğimiz, milletvekillerimiz ve belediyelerimiz, şehrimize hizmet etme konusunda büyük bir uyum içinde çalışmaktadır. Bizler sizlere hizmetkar olmaya geldik. Halkımızın emrine amadeyiz. İlçelerimizin iyi durumda olduğunu görmek sevindirici, ancak köylerimizi de daha yaşanılır hale getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.


“SADECE VATANDAŞIMIZIN DUASINA TALİBİZ”

Vali Işın, "Biz sadece vatandaşımızın duasına talibiz. Çünkü bizim için en büyük mükafat, vatandaşlarımızın duasıdır. Cenab-ı Hak, yürüttüğümüz hizmetleri muvaffak eylesin. Gelecek sene bu zamanlarda açılışları gerçekleştirmek üzere tekrar bir araya gelmeyi umut ediyoruz. Gelecek sene, şu anda başlattığımız işleri tamamlamanın gururunu yaşayacağız inşallah" dedi.

Törene ayrıca milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Hisarcık Kaymakamı İsmail Tosun, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, il ve ilçe protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum