Bilecik Valisi Aygöl, skandal paylaşıma el attı;

Bilecik Valisi Aygöl, skandal paylaşıma el attı

Bilecik’te taraftar grubu Belekoma Tayfa'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu. Skandal paylaşımla ilgili açıklama yapan Vali Şefik Aygöl, "Huzur şehri olan Bilecik’te huzura kastedenlere taviz verilmeyecek ve gereği yapılacak" dedi....


Bozüyük Belediyespor Voleybol takımı ile Bilecik Belediyespor Voleybol takımının karşılaşacağı maç öncesi taraftar grubundan tepki çeken bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, "Bozüyük’e göç ediyoruz. Atatürk parkında toplanıyoruz 13.00’de araçlarla Yunan ilçesine hareket edecektir” denildi. Paylaşımı gören vatandaşlar, tepki gösterdi.

"HESAP İNCELENİYOR"

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, ilgili paylaşımla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Vali Aygöl, "Böyle bir paylaşım kabul edilemez, paylaşım yapılan hesap inceleniyor. Huzur şehri olan Bilecik’te huzura kastedenlere taviz verilmeyecek ve gereği yapılacaktır. Şehrimizin çok başarılı iki takımını kardeşlik duyguları içinde izleyeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz art niyetli olan kişilere en net cevabınız olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum