Takdir alan 30 bin öğrenciye kitap gönderdi;

Takdir alan 30 bin öğrenciye kitap gönderdi

Van Valisi Ozan Balcı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısında takdir belgesi alan 30 bin öğrenciye PTT aracılığıyla kitap gönderdi....

Resim

KİTAPLAR KARGOYA VERİLDİ

Kitap Van koordinasyon merkezinde hazırlanan kitaplar, PTT kargo ile öğrencilere ulaştırılacak. Gönderilen kitapların içine Vali Ozan Balcı adına tebrik mesajı da eklendi.

Tebrik mesajında "Sevgili öğrencimiz, derslerindeki üstün başarılarından ve fazilet olarak kabul edilecek örnek davranışlarından dolayı 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sonunda takdirname aldığını öğrendim. Seni, sana emek veren kıymetli aileni ve öğretmenlerini yürekten kutlarım. Sevgi ve başarı dileklerimle gözlerinden öperim." ifadelerine yer verildi.

Resim

ÖĞRENCİLERE KARNE DAĞITTI

Öte yanda Van Valisi Ozan Balcı, Tuşba ilçesindeki İbni Sina İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilerin karne törenine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Öğrencilere, karnelerini dağıtan ve kitap hediye eden Vali Balcı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulunan Vali Balcı, "Ülkemizin geleceği sizlersiniz. Sizleri önemsiyoruz. Hayalleriniz ve hedefleriniz büyük olsun. Hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Resim

Karne dağıtım töreninde Vali Balcı, Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum