“Bağımlılıkla mücadelemiz kesintisiz sürecek”;

“Bağımlılıkla mücadelemiz kesintisiz sürecek”

Burdur Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Vali Türker Öksüz başkanlığında yapıldı. Vali Öksüz, bağımlılıklarla mücadelede kararlılık vurgusu yaptı....

Resim

YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Vali Türker Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla İl Sağlık Müdürlüğü sekretaryasında gerçekleşen toplantıda, uyuşturucu, alkol, tütün gibi madde bağımlılıklarının yanı sıra kumar, teknoloji bağımlılığı davranışsal bağımlılıklarla mücadele kapsamında ilde yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Bir önceki toplantı kararları ve bu kapsamda yapılan çalışmaların ilgili kurumlar tarafından sunumlarla anlatıldığı toplantı, gündeme alınan yeni maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Bağımlılıkla mücadelenin sadece ülkemizde değil dünyanın gündeminde olan en önemli konuların başında geldiği belirten Vali Öksüz, “2019/2 sayılı Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamında ciddi çalışmalar yapılıyor, politikalar geliştiriliyor. Bu önemli konuda bizlerin de ilimizde gereken önemi ve hassasiyeti, tedbir ve çalışmaları en üst seviyede planlayarak uygulamamız gerekiyor” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum