Öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi;

Öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Anadolu Lisesi'ndeki öğretmenlerle bir araya geldi. Eğitim Çalışanları Başarı Belgesi Kriterleri hakkında bilgi veren Özarslan, öğretmenlerin istek, görüş, öneri ve projelerini de dinledi....


Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci ile birlikte Öğretmenlerimizi Dinliyoruz Buluşmaları kapsamında Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Özarslan,  Valilik koordinesinde faaliyete geçirilen “Eğitim Çalışanları Başarı Belgesi Kriterleri” hakkında bilgiler verdi. 

"ÖDÜL KRİTERLERİ ARTIRILABİLİR"

Ödül Kriterleri'nin artırılabileceğinin altını çizen Vali Özarslan, "Öğretmenlerimizin önerileri olduğu takdirde Ödül Kriterleri artırılabilir. Yönergemizdeki kriterler statik, sabit olmayıp; ödül ile verimlilik/etkinlik ilişkisi araştırılacak olup Milli Eğitim Bakanlığının  stratejik ve eylem planlarına göre yönergede ve kriterlerde her zaman değişiklikler yapılabilecektir” dedi. Vali Özarslan, öğretmenlerin istek, görüş, öneri ve projelerini dinleyerek, istişarelerde bulundu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum