Valiler, metamfetamin’le mücadeleyi konuştu;

Valiler, metamfetamin’le mücadeleyi konuştu

10 ilin valisi ve ilgili vali yardımcıları video konferans aracılığıyla metamfetamin ile mücadeleyi konuştu. Valiler, çocukları her türlü uyuşturucu maddeden uzak tutmak için gerekli çalışmaların titizlikle yürütüleceği mesajı verdi....

Resim

MÜCADELE EYLEM PLANI DEĞERLENDİRİLDİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısına katıldı.

10 ilin Valisi, ilgili vali Yardımcıları ve kurum müdürlerinin katılımıyla video konferans aracılığıyla çevrimiçi gerçekleşen toplantıda, Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı (2022 - 2024) kapsamında bölge illerinin yaptıkları çalışmalar değerlendirildi.

Risk analizi, yaşan olay ve şüpheli sayıları, önleyici tedbirler, emniyet ve jandarma birileri tarafından ele geçirilen uyuşturucu miktarı, Metamfetamin arzının önlenmesine yönelik çalışmalar, yapılan sunumlarla mukayeseli olarak kapsamlı şekilde ele alındı.

Resim

MÜCADELEMİZ TİTİZLİKLE DEVAM EDECEK

Toplantının sonunda yaptığı değerlendirmede kolluk birimleri başta olmak üzere, ilgili kurumların özellikle son yıllarda uyuşturucu ile mücadele konusunda faaliyetlerini kararlılık ve başarıyla sürdürdüğünü belirten Vali Öksüz, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü uyuşturucu maddeden uzak tutmak için, önleyici tedbirler başta olmak üzere, gerekli tüm çalışmaları en titiz şekilde yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum