Iğdır’a 40 milyon liralık 11 yeni araç;

Iğdır’a 40 milyon liralık 11 yeni araç

Iğdır Belediyesi tarafından yeni alınan 40 milyon TL değerindeki 11 adet yeni araç düzenlenen törenle hizmete sunuldu....

Resim

ARAÇLAR TÖRENLE HİZMETE SUNULDU

Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene Vali/Belediye Başkanvekili Ercan Turan, AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

2020 yılında Iğdır Belediyesinde yapılan görevlendirmenin ardından şehirde yeni bir dönem başlarken, birçok alanda yenilikler yapıldı. Görevlendirme ile kaynaklar millet için kullanılmaya başlanırken, belediyenin araç filosunda da çok önemli yenilemeler yapıldı.

Resim

IĞDIRLILARA DAHA ETKİN HİZMET SUNULACAK

Şehir içi otobüs, arama kurtarma aracı gibi yeni araçların hizmete alınması töreninde konuşan Vali Ercan Turan, alınan yeni araçlar ile Iğdır Belediyesinin daha etkin bir hizmet sunacağını belirtti.

AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ise konuşmasında Iğdır Belediyesinin 2020’den itibaren Iğdır’da çok önemli proje ve çalışmalara imza attığını ifade etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum