"Fuardaki güzellikleri keşfetmelerini tavsiye ediyorum";

"Fuardaki güzellikleri keşfetmelerini tavsiye ediyorum"

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa 21. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, "Tüm vatandaşlarımızı fuara davet ediyor, zengin kitap dünyasının güzelliklerini keşfetmelerini tavsiye ediyorum" dedi....


Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Mudanya Üniversitesi’nin destekleri ile düzenlenen Bursa 21. Kitap Fuarı kapılarını açtı. Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuar 10 Mart'a kadar misafirlerini ağırlayacak.


"KİTAPSEVERLERLE BULUŞTUK"

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş da fuarı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Vali Demirtaş, "Bursa'mızda 21'incisi düzenlenen kitap fuarını ziyaret ederek, önemli yazarlar ve eserlerinin bulunduğu fuarda kitapseverlerimizle buluştuk. Gelecek nesillere kitap sevgisini aşılamak adına büyük bir öneme sahip olan bu etkinliğe tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, zengin kitap dünyasının güzelliklerini keşfetmelerini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum