"Unutma, deprem değil tedbirsizlik öldürür";

"Unutma, deprem değil tedbirsizlik öldürür"

Düzce Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol, Deprem Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı. Kaymakam Demirkol, "İlçemizde deprem bilincinin oturması, deprem gerçeğinin unutulmaması hususu üzerinde durduk. Unutma, deprem değil tedbirsizlik öldürür" dedi....


Yığılca Kaymakamlığı tarafından 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla ilçede bir dizi etkinlikler düzenlendi. Etkinliklere katılan öğrencilere ve vatandaşlara deprem bilinci ve farkındalık konusunda önemli bilgiler verildi.


"BİRÇOK ETKİNLİK YAPILDI"

Etkinliklere katılan İlçe Kaymakamı Hüseyin Demirkol, "1-7 Mart Deprem Haftası vesilesiyle hayatımızın bir parçası olan deprem afetinin enini boyunu işlediğimiz bir dizi etkinlikler gerçekleştirdik. Okullarda eş zamanlı deprem tatbikatları, çadır kurma eğitim faaliyeti, deprem olgusunu en iyi yansıtan fotoğraf sergisi, vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirme çalışmaları, broşür, afiş ve stantlar marifetiyle bilgilendirme, farkındalık çalışmaları gibi daha pek çok etkinlik vasıtasıyla ilçemizde deprem bilincinin oturması, deprem gerçeğinin unutulmaması hususu üzerinde durduk. Unutma, deprem değil tedbirsizlik öldürür" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum