İnşaatı devam eden okullar için talimat verdi;

İnşaatı devam eden okullar için talimat verdi

İnşaat çalışmaları devam eden okullarda inceleme yapan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, okulların belirlenen sürede tamamlanması için talimat verdi. Kızılkaya, "Kentte inşa edilen modern ve nitelikli okullarımız ile eğitim kalitesi yükseldi" dedi....


Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, kent merkezinde yapım inşatları devam eden Şehit Eşref Bitlis Ortaokulu, Cengiz Topel Anaokulu, Siirt Olgunlaşma Enstitüsü ve Siirt Özel Eğitim Anaokulu'nu yerinde denetleterek, yetkililerden bilgi aldı.


OKULLAR İÇİN 1 MİLYAR HARCANDI

Eğitim yatırımlarını gezerek inceleyen Vali Kızılkaya, 24 derslikli Şehit Eşref Bitlis Ortaokulu ve 12 derslikli Özel Eğitim Anaokulu, 8 derslikli Cengiz Topel Anaokulu ve Siirt Olgunlaşma Enstitüsü'nde inşaat çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini ifade etti. Vali Kızılkaya, eğitim yatırımlarının belirlenen sürede tamamlanarak, hizmete alınması yönünde ilgililere talimat vererek, "Kentte inşa edilen modern ve nitelikli okullarımız ile eğitim kalitesi yükseldi. Siirt il genelinde 37 okul yapımı ve 80 okulumuzun onarımı ile yaklaşık 1 milyar TL tutarında yatırım yapıldı" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum