Bilecik tarihinin en büyük tatbikatı yapıldı;

Bilecik tarihinin en büyük tatbikatı yapıldı

Bilecik’te 150 personelin katılımıyla arama kurtarma tatbikatı yapıldı. Nefes kesen tatbikatı izleyen Vali Şefik Aygöl, "Bilecik'te bugüne kadar yapılmış en büyük tatbikatı gerçekleştirdik. Gerçeği aratmayan kalitede bir tatbikat yaptık" dedi....


Bilecik Valisi Şefik Aygöl,  AFAD koordinesinde gerçekleştirilen ve şu ana kadar yapılan en kapsamlı tatbikata katıldı. Tatbikatta UMKE, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü (MEB AKUB),  İtfaiye Müdürlüğü, Kızılay, STK’lar ve AFAD Gönüllülerinden oluşan toplam 150 personel görev aldı. Olası bir deprem anında arama ve kurtarma yapıldı. Ertuğrulgazi Mahallesi’nde boş bir apartmanda yapılan nefes kesen tatbikat gerçeği aratmadı.


"HEM HEYECAN YAŞADIK HEM MUTLU OLDUK"

Tatbikat sonrası bir açıklama yapan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Bu akşam Bilecik'te bugüne kadar yapılmış en büyük tatbikatı gerçekleştirdik. Gerçeği aratmayan kalitede bir tatbikat yaptık. Tatbikatımızda ülke genelinde olduğu gibi vilayetimizde de AFAD’ımızın koordinesinde arama kurtarma derneklerimiz, kurumlarımız, toplamda 150 tane arkadaşımızla çok başarılı bir tatbikat yapıldı. Gerçekten dışarıda bir tatbikat olduğunu bilmemize rağmen hepimiz hem heyecan yaşadık hem mutluluk yaşadık" dedi.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum