Kurtuluşun 106. yılı törenlerle kutlandı;

Kurtuluşun 106. yılı törenlerle kutlandı

Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılı coşkuyla kutlandı. Karskapı Şehitliği’ne giden Vali Mustafa Çiftçi ve protokol üyeleri, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı, dua etti....


Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılı törenlerle kutlanıyor. Havuzbaşı Atatürk Anıtı'na Valilik, 9. Kolordu Komutanlığı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin çelenk sunumu ile başlayan tören; günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar ve şiirler ile devam etti.


"106. YIL KUTLU OLSUN"

Mehteran ve Dadaş Bar ekibinin halk oyunları gösterisinden sonra Karskapı Şehitliği’ne geçilerek, Vali Mustafa Çiftçi ve protokol tarafından şehitlerin aziz hatıralarına saygıyla kabirlerine karanfil bırakıldı, dualar edildi. Vali Çiftçi, "Bu şehir sesidir baştan başa bir milletin, bu şehir bekçisidir yüzyıllardır hürriyetin. Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılı kutlu olsun" ifadelerini kullandı.


YOĞUN KATILIM

Programa ayrıca 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, kurum müdürleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum