"Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek";

"Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek"

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, spor malzemesi dağıtım törenine katıldı. 73 okula spor malzemesi dağıtıldığını belirten Vali Aygöl, "Spora ve sporcuya olan desteğimiz sadece bununla kalmayacak" dedi....


“Spor Malzemesi Destek Programı” kapsamında 73 okula ve 53 spor kulübüne toplamda 3,415,416 TL değerinde 19 kalem 6 bin 386 adet spor malzemesi dağıtımı yapıldı. Dağıtım törenine katılan Vali Şefik Aygöl, spora ve sporcuya olan desteğin sadece bununla kalmayacağını, her alanda spor ve sporcunun yanında olacaklarını belirtti.


"ORTAK PAYDAMIZ GENÇLER"

Programda konuşan Vali Aygöl, "Spor Malzemesi Destek Programı kapsamında İl Özel İdaresi bütçesinden 73 okulumuza ve 53 spor kulübümüze toplamda 3,415,416 TL değerinde spor malzemesi dağıtımı yaptık. Spora ve sporcuya olan destek hususunda ortak paydamız Bilecik’in gençleri olacak. Bilecik’te okul sporlarına özel idareden ilk kez destek verildi. Destek kararından dolayı illerimize ve oybirliğiyle kararı alan İl Genel Meclisimize gençlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum