"Personellerimizi ailemden birer üye olarak görüyorum";

"Personellerimizi ailemden birer üye olarak görüyorum"

Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçedeki kamu kurum personelleri ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi. Kaymakam Erdoğan, "Ailemden birer üye olarak gördüğüm tüm personellerimizin mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum" dedi....

Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan ve eşi Nehar Erdoğan, iftar programına katılan kamu görevlisi personellerin masalarını tek tek gezerek sohbet edip, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettiler.


"DERİN BİR MUTLULUK İÇERİSİNDEYİM"

Müftülük tarafından okunan iftar duasının ardından konuşma yapan Kaymakam Erdoğan, "Ramazan ayının manevi iklimini daha iyi yaşamak ve yaşatmak için ailemden birer üye olarak gördüğüm tüm personellerimizin mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Aramızdaki aile bağını sağlamlaştırma adına bir araya geldiğimiz bu programda, birlikte olmanın derin mutluluk ve hissiyat içerisinde olduğumu belirtmek isterim. Bu vesile ile düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza teşrif eden tüm personellerimiz ve ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum