Yoğunluk yaşanan otogarda yolcularla bayramlaştı;

Yoğunluk yaşanan otogarda yolcularla bayramlaştı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Karabük Otogarını ziyaret ederek şehre gelen veya şehirden ayrılan vatandaşlarla bayramlaştı....

Resim

TRAFİK KURALLARINI HATIRLATTI

Vali Mustafa Yavuz, peronlarda hareket saatlerini bekleyen otobüs kaptanları ile de bir araya gelerek temel trafik kurallarına uymalarını ve özellikle tüm yolcuların emniyet kemerini takması hususunda ısrarcı olmalarını istedi.

Resim

İYİ YOLCULUKLAR DİLEDİ

Ramazan Bayramı’nda şehre gelen ve şehirden giden tüm vatandaşlara kazasız, belasız bir yolculuk temennisinde bulunan Vali Yavuz, “Yoğunluk nedeniyle trafikte ekstra bir hassasiyet göstermemiz gerekiyor, tüm sürücülerimizi trafik kurallarına uymaya ve emniyet kemerlerini takmaya davet ediyorum. Özellikle otobüs kaptanlarımızdan da bu konuda daha fazla dikkatli olmalarını tüm yolcuların emniyet kemeri takmaları hususunda ısrarcı olmalarını rica ediyorum. Hep birlikte kazasız, belasız, sevdiklerimizle bir bayram geçirelim.” diye konuştu.

Resim

Şehirlerarası otobüs firmalarının yazıhaneleri ile terminalde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Vali Yavuz, firma yetkilileri ile esnafların bayramını tebrik etti.

Terminal Taksi Durağı esnafı ile bir süre hasbıhal eden Vali Yavuz, taksici esnafa bereketli bol kazanç temennisinde bulunarak bayramlarını tebrik etti.

Resim

Ziyarette Vali Yavuz’a İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, Emniyet Müdür Yardımcıları, Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse ile Karabük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Kılıç eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum