Hem inceleme yaptı hem talepleri dinledi;

Hem inceleme yaptı hem talepleri dinledi

Bir günde 3 köyü ziyaret eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, hem köylerde yapılan çalışmaları inceledi hem de vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi....

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, köy ziyaretlerine devam ediyor. Vali Makas, Çelebi ilçesine bağlı Karağıl köyü,  Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli köyü ve Keskin ilçesine bağlı Konur köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

MUHTARLARI TEBRİK ETTİ

Daha sonra Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli köyüne geçen Vali Makas, köy sakinleri ile bir araya gelerek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vali Makas, modüler sistemle yapılan ve yapımı tamamlanan 6️ bloktan oluşan toplam 150 tonluk su deposunu yerinde inceledi. Yeni seçilen muhtarı da tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Vali Makas'a vatandaşlar, ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.


İÇME SUYU DEPOSUNU İNCELEDİ

Vali Mehmet Makas, ilk olarak Karağıl köyünü ziyaret etti. Köy sakinleri ile bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Makas, modüler sistemle yapılan ve yapımı tamamlanan 3️bloktan oluşan toplam 75 tonluk içme suyu deposunu ve köy içine yapılan toplam 2 bin 500 m²'lik kilit parke çalışmasını yerinde inceledi.


PARKE TAŞI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Vali Makas son olarak Keskin ilçesine bağlı Konur köyünü . Köy sakinleri ile bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Makas, köy içine yapılan toplam 2️ bin m²'lik kilit parke çalışmasını yerinde inceledi. 

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum