Çukurca'nın dağlarına bahar geldi;

Çukurca'nın dağlarına bahar geldi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 29 yıldır terör nedeniyle kapalı olan köyler yeniden açılacak. Köylerde inceleme yapan Kaymakam Mert Kumcu, "Bitmeyen hikayeler, acı tatlı hatıralar, yaşanmışlıklar ve daha niceleri… Ama artık doğa harikası bu topraklara bahar geldi" dedi....

Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, 1995’ten beri güvenlik nedeniyle kapalı olan Vali Ali Çelik’in talimatıyla kademeli olarak yeniden açılması planlanan; Çağlayan ve Uzundere köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kaymakam Mert Kumcu'ya Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Engin Çağlayan, Çukurca Özel Harekat Amiri Muhammet Öcal ve İlçe Özel İdare Müdürü Abdulkuddus Tunç eşlik etti.

"VAR OLSUN DEVLETİMİZ"

Kaymakam Kumcu, "1995’ten beri kapalı olan ve Valimiz Sayın Ali Çelik'in girişimleri ve talimatı ile kademeli olarak açılması planlanan doğa harikası köylerimizde incelemelere başladık. Var olsun devletimiz, var olsun Mehmetçiğimiz, var olsun Pençe-Yıldırım , Pençe-Kilit ve daha nicele... Işıklı , Kavaklı , Kurudere, Kavuşak , Çağlayan, Uzundere… Bitmeyen hikayeler, acı tatlı hatıralar, yaşanmışlıklar ve daha niceleri... Ama artık doğa harikası bu topraklara bahar geldi" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum