"Şehrimizi keşfe çıkan öğrencilerimizle sohbet ettik";

"Şehrimizi keşfe çıkan öğrencilerimizle sohbet ettik"

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, tarihi Frig Vadisi'ni gezen öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yiğitbaşı, "Şehrimizin değerlerini keşfe çıkan öğrencilerimizle izlenimleri üzerine tek tek sohbet ettik, önerilerini aldık" dedi....

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Valiliğik himayelerinde düzenlenen tarihi Frig Vadisi ve Ayazini Doğa ve Kültür Gezisine katılan Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Her iki üniversiteden 60'tan fazla kulüp ve topluluktan 170 öğrencinin katıldığı buluşmada Vali Yiğitbaşı, öğrencilerden Frigya'nın daha fazla tanıtılması noktasında önerilerini, bölgede edindikleri izlenimlerini ve taleplerini dinledi.

"DAHA SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ"

Vali Yiğitbaşı, "Üniversite öğrencilerimiz önce tarihi Frig Vadisi’ni adım adım gezdiler, sonra da onlarla Ayazini’de bir araya geldik. Şehrimizin değerlerini keşfe çıkan öğrencilerimizle izlenimleri üzerine tek tek sohbet ettik, daha sonraki programlar için önerilerini aldık. Şehrimizin dinamik yüzü gençlerimizle daha sık bir araya gelmeye, Afyonkarahisar için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum