"Aile kurumuna bizim kadar sahip çıkan başka bir topluluk yok";

"Aile kurumuna bizim kadar sahip çıkan başka bir topluluk yok"

Aile Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Aile kurumuna bizim kadar sahip çıkan, aile bireylerini bir arada tutmak için uğraşan bir başka bir topluluk yok" dedi....

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Aile Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı. Taşhan önünde kortej yürüyüşü ile başlayan Aile Haftası etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Hatipoğlu, konuşma yaptı. 

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ"

Vali Hatipoğlu, ailenin Türk toplumunun çekirdeği olduğunu belirterek, "Aslında dünyadaki tüm toplumlar için aynı şey söz konusu ancak aile kurumuna, aile mefhumuna, geçmişine bizim kadar çok fazlasıyla sahip çıkan, aile bireylerini bir arada tutmak için uğraşan bir başka bir topluluk yok. Bizim geçmişimizden günümüze süzülüp gelmiş olan bu güzel hasletimizin, aileyi koruyan, önceleyen adeta bir kalenin içi gibi dokunulmaz yapmaya çalışan bir yönümüz var.  Bu anlamda da devletimiz aile yapısının korunmasıyla ilgili çok uzun bir süredir daha fazlasıyla gayret gösteriyor. Bizler de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Yine sadece aile, ailelerimizin temel yapısını değil aynı zamanda aile mensuplarının engelli bireylerimiz olmak üzere daha iyi hale getirilmesi gibi bir hedef ve gayret içerisinde bulunuyoruz" diye konuştu.

GÖSTERİLER YAPILDI

Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu. Programa protokol mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum