"Vatan sevgisi kalpten kalbe taşınan bir bayraktır";

"Vatan sevgisi kalpten kalbe taşınan bir bayraktır"

Bedelli erlerin yemin törenine katılan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Askerlik, bir zaman dilimiyle sınırlı olabilir ama vatan sevgisi bir ömür boyu süren, kalpten kalbe taşınan bir bayraktır" dedi....

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı V. Tuğg. İsmail Yayan, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, EBYÜ Rektörü Prof.Dr. Akın Levent ve il protokolüyle birlikte, Erzincan 59. Havan ve Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen bedelli erlerin yemin törenine katıldı.

"YOLUNUZ AÇIK OLSUN"

Yemin eden askerleri ve onların ailelerini tebrik eden Vali Aydoğdu, askerlerin gerekli eğitimleri en iyi şekilde almalarını sağlayan Tugay Komutanı Tuğg. Mahmut Büyükcingi'ye ve komuta kademesine teşekkür etti. Vali Aydoğdu, "Askerlik, bir zaman dilimiyle sınırlı olabilir ama vatan sevgisi bir ömür boyu süren, kalpten kalbe taşınan bir bayraktır. Bugün burada ettiğiniz yeminle, bu bayrağı sonsuza dek yüreklerinizde taşıyacağınıza inanıyoruz. Yolunuz açık, bahtınız aydınlık olsun" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum