Gençlik haftasında bisiklet sürdüler;

Gençlik haftasında bisiklet sürdüler

Çorum'un İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alanda kaya tırmanışı gösterisi ve şehir içi bisiklet turu düzenlendi....

Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İskilip Kültür Turizm Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği ve Çorum Dağcılar Birliğinin katkılarıyla düzenlenen kaya tırmanışı ve şehir içi bisiklet turu yoğun ilgi gördü. Etkinliğe Kaymakam Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikci, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Hakan Güven, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

KAYMAKAMDAN TEŞEKKÜR

Çorum Dağcılar Birliği tarafından kaya tırmanışı gösterisi yapılırken, Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alandan başlayıp Semerciler Arastası-Sallilerbaşı Yeniyol-Sakarya İlkokulu-Pazarbaşı-Şeyh Yavsi Köprüsü-PTT Önü güzergahında  şehir içi bisiklet turu gerçekleştirildi.  Kaymakam Polat, Kaya Tırmanışı Gösterisi ve Şehir içi Bisiklet Turuna katkılarından dolayı İskilip Kültür Turizm Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği ve Çorum Dağcılar Birliğine teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum