Aksaray Valisi köy pazarında;

Aksaray Valisi köy pazarında

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ortaköy Kızılkaya köyünde kurulan pazar yerini ziyaret etti. Esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Aydoğdu, pazarda alışveriş de yaptı....

SELFİNAZ TEYZE VALİYE PEKMEZ VERDİ

Vali Aydoğdu, Selfinaz teyze ile Kızılkaya köyünde pazar yerinde tanıştıklarını belirterek, “Yetmiş yaşında. "Ne yapıyon Valim?" diye ünledi. Sohbet ettik. Belediye Başkanını görünce ‘Başkan da çok girintili’ deyiverdi. Kelime dağarcığımıza katkısı oldu. Pekmez, verdi bize. Selfinaz teyze sen çok yaşa emi!” dedi.

Resim

ORTAKÖY’DE ÜŞÜYORUM

Vali Aydoğdu, birim amirleriyle Ortaköy’ü ziyaret ederek Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe’den ilçedeki hizmetler, yatırımlar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

Aksaray Valisi, Ortaköy Meslek Yüksekokulu Öğrenci Yurdunu da ziyaret ederek gençlerle sohbet etti. Kars Sarıkamış’tan okumaya gelen Eyüp’ün "Ortaköy’de üşüyorum." demesi tebessümlere sebep oldu.

Resim

Vali Aydoğdu, Ortaköy Belediyesi’nin tertip ettiği "Marşımı Okuyorum" yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. İki yaşındaki Hilal Gürsoy ve üç yaşındaki Hüsna Nehir Bayrak’ın İstiklal Marşı’nı ezbere okumaları büyük beğeni topladı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum