Kaymakamın takımı şampiyon oldu!;

Kaymakamın takımı şampiyon oldu!

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde oyuncuları kaymakam ile ilçe sakini esnaf, memur ve öğrencilerden oluşan Pasur Belediyespor, bulunduğu ligde ilk defa şampiyon oldu....

Kulp Kaymakamı Mustafa Gözlet, 17 Eylül 2019’da ilçede belediye başkan vekili olarak da görevlendirildi. Gençlere yönelik sportif faaliyetlere hız veren Gözlet, ilçede 5 yıl önce kurulan ve şu an Diyarbakır Süper Amatör Ligi C Grubu’nda mücadele eden Pasur Belediyespor’a maddi ve manevi destek sundu.
 
Bununla da yetinmeyen ve takımda forma giyen Gözlet, ilçede yaşayan kasaptan sağlık personeline, belediye çalışanından öğrencisine kadar farklı kesimden oyuncularla antrenman yapıp top koşturmaya başladı. Tüm oyuncuları lisanslı sporcu olan takım, çıktığı son karşılaşmada sahasında Sur Belediyespor’u 6-0 yendi, 18 maç sonunda namağlup şekilde şampiyonluğa ulaştı.
 
Beş yıl sonunda ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan takım, play-off maçlarına katılmaya hak kazandı. Pasur Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) girebilmek için 5 takımla karşılaşacak.
 
İlk kez şampiyonluk elde eden takım, bu başarıyı ilçede araçlarla tur atarak kutladı. Oyuncu ve taraftarlar, kutlamalar sırasında Kaymakam Gözlet’i havaya attı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum