Vali Akkoyun: Vatandaş için hızlı, kaliteli ve yekvücut olacağız;

Vali Akkoyun: Vatandaş için hızlı, kaliteli ve yekvücut olacağız

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman İl Genel Meclisi toplantısına katılarak, vatandaşa hizmet için ‘hızlı, kaliteli ve yekvücut çalışılması’ vurgusu yaptı....

Vali Akkoyun, Karaman'da çok güzel hizmetlerin yapıldığını, bundan sonra da önemli işler yapılacağını belirtti. Konuşmasında İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi işbirliğini vurgulayarak, güç birliği halinde vatandaşlara kamu hizmetlerini ulaştırmak için azami gayret gösterileceğine dikkat çeken Vali Akkoyun, "Karaman'ımızın altyapı ihtiyacını en kısa sürede tamamlayıp, verilen altyapı hizmetlerini de iyileştirmenin son derece önemli olduğuna inanıyorum." dedi.


DAHA YAŞANABİLİR KÖYLER

Muhtarların ve İl Genel Meclisi üyelerinin köylere ve mahallelere hizmetlerin ulaştırılmasındaki rolüne dikkati çeken Akkoyun, şunları kaydetti: "Karaman'daki köylerimizin refah seviyesini yükseltip, daha yaşanılabilir bir ortamı köylülerimize sağlamak için çaba göstereceğiz. Vatandaşlarımızın ikamet ettikleri yerlerde, mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşamalarını temin etmek hepimizin sorumluluğudur. Sizler seçildiğiniz bölgelerde; ihtiyaçların belirlenmesi, işlerin planlanıp ardından projelerin geliştirilmesi hususunda kritik rol üstlenmektesiniz. Bu konularda genel idareye de yönlendirici olmanızı bekliyoruz."


VATANDAŞIN MUTLULUĞU HERKESİN SORUMLULUĞU

Akkoyun, vatandaşın ikamet ettiği yerlerde mutlu, ferah bir hayat yaşamalarını temin etmenin herkesin sorumluluğunda olduğunu söyledi. Vali Akkoyun, “Bütün bu icraatları gerçekleştirirken unutmamamız gereken bir husus var: hız-kalite dengesinin sağlanması. Bir kamu hizmetini hızla gerçekleştirirken aynı zamanda kaliteden ödün vermeden sunabilmek ve yine bir kamu hizmetini kaliteli yaparken aynı zamanda süreci hızlı ilerleterek vatandaşımıza seri ulaştırabilmek. Buna hep birlikte ehemmiyet göstermeliyiz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum