Vali Erdinç Yılmaz, ihtiyaç sahibi ailenin evini boyadı;

Vali Erdinç Yılmaz, ihtiyaç sahibi ailenin evini boyadı

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, meslek lisesi öğrencilerince tamiri yapılan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini ziyaret ederek tadilat işlerine yardım etti....

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında meslek lisesi öğrencilerince tamir ve tadilat yapılan evleri gezen Vali Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'tan proje hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerle birlikte dolap kapağı takıp pencere korkuluğu boyayan Vali Yılmaz, meslek lisesi öğrencilerinin ihtiyaç sahibi ailelere destek verdiğini belirterek, "Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde okullarımız, ailelerimizin evlerinde onarım yapıyorlar, eksiklerini tamamlıyorlar. Bu sene 275 ailenin ihtiyacının ihtiyacını bu şekilde karşıladılar. Bu proje çok anlamlı, çok güzel bir sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

Resim

Projenin devam ettiğini kaydeden Vali, “Ben de bugün bu proje kapsamında 2 ailemizin evinde yapılan çalışmaları yerinde gördüm ve gerçekten bu projenin ne kadar anlamlı ve başarılı olduğuna, ailelerimizin de bundan çok memnun olduğuna şahit oldum." ifadelerini kullandı.

Vali Yılmaz, il milli eğitim müdürü ve ekibini, meslek lise öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum